لیست قیمت سوله

آخرین بروزرسانی: 10 آذر 1402

ساخت سوله به ازای هر کیلوشامل : ساخت ، جوش co2 ، سندبلاست ، 50 میکرون رنگ الکیدی ، نصبتماس بگیرید
پوشش سقف با ورق گالوانیزه به ازای هر مترضخامت ورق 50 ، پشم و شیشه D12 ، توریتماس بگیرید
پوشش سقف با ورق رنگی به ازای هر مترضخامت ورق 50 ، پشم و شیشه D12 ، توریتماس بگیرید

ارتباط با شرکت جهان سوله سپاهان

دعوت به یک تجربه متفاوت در سوله سازی

ساعات کاریشنبه تا چهارشنبه 8 الی 17

آدرس کارخانه
اصفهان –  شهرک صنعتی بزرگ – کارآفرینان ۱۰

نکات مهم در کشف قیمت دقیق سوله و عوامل تأثیرگذار در آن

ساخت و احداث سوله‌های صنعتی به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم و حیاتی در صنعت ساخت‌وساز محسوب می‌شود. قیمت سوله‌ها مسئله مهمی است که در همان ابتدای تصمیم به برپایی این پروژه با آن روبه‌رو هستیم. مهم‌ترین عامل در قیمت‌گذاری سوله‌ها نوع کاربرد آن‌ها هست که به طبع این عامل تعیین‌کننده اندازه، وزن، نوع متریال، میزان مقاومت سوله و… می‌باشد که همگی از عوامل مستقیم و تأثیرگذار در قیمت سوله هستند. در ادامه به بررسی عوامل مؤثر در افزایش و کاهش قیمت سوله‌ها می‌پردازیم.

3 عامل تأثیرگذار در قیمت سوله

ساخت و احداث سوله‌ها به‌عنوان یکی از پروژه‌های حیاتی و مهم در صنعت ساخت‌وساز شناخته می‌شوند. انواع مختلف سوله‌ها از جمله صنعتی، تجاری و کشاورزی همگی نیازمند قیمت‌گذاری دقیق هستند. 3 عامل مهم همواره بر روی قیمت سوله‌ها تأثیر دارند که عبارتند از:

  1. محل احداث سوله: یکی از عوامل بسیار مهم و تأثیرگذار قیمت تمام شده سوله زمینی است که قصد راه‌اندازی و احداث سازه موردنظر خود را دارید. چنانچه زمین شما شخصی و یا در منطقه آزاد قرار دارد باید حتماً مجوزهای لازم جهت احداث سوله را دریافت کنید. اگر هنوز زمین موردنظر خود را خریداری نکرده‌اید مناسب‌ترین گزینه خصوصاً جهت احداث کارگاه‌های صنعتی و تجاری، استفاده از زمین‌های موجود در شهرک‌های صنعتی است. شهرک‌های صنعتی با فراهم‌آوری بسیاری از امکانات از جمله انشعابات آب، برق، گاز و تلفن، امنیت، ایجاد فضای سبز مناسب، جاده‌های مناسب و تقسیم این هزینه‌ها بین کل واحدهای موجود در شهرک، موجب کاهش بسیاری از هزینه‌ها می‌شوند.
  2. انتخاب نوع سوله: سوله‌ها در شکل و اندازه‌های مختلفی ساخته می‌شوند. انتخاب نوع آن‌ها بستگی به هدف و کاربرد مورداستفاده آن‌ها دارد. به‌طورکلی چند عامل مهم در هنگام انتخاب نوع سوله در قیمت نهایی آن‌ها تأثیر مستقیمی دارد. این عوامل عبارتند از:
    • هدف و کاربرد: نوع کارایی و هدف سوله تعیین‌کننده عواملی همچون اندازه، وزن، جنس و متریال قطعات مورداستفاده است. معمولاً در پروژه‌های صنعتی به جهت بزرگ و حساس‌بودن پروژه و رعایت بسیاری از نکات ایمنی قیمت ساخت سازه نیز بالاتر است.
    • نقشه‌کشی‌ها: بهره‌گیری از دانش مهندسان و متخصصین حوزه سوله سازی و طراحی دقیق و کامل نقشه صفر تا صد ساخت و احداث سوله مربوطه، باعث اطلاع دقیق از وزن و مصالح موردنیاز و جلوگیری از هزینه‌های اضافه و یا کلاهبرداری توسط افراد سودجو می‌شود.
    • انواع سوله: بسته به نوع کاربرد، می‌توان یکی از انواع سوله فلزی، سوله بتنی و سوله‌های UBM را انتخاب کرد. هر کدام از این سوله‌ها ویژگی‌های خاص خود را دارند.
    • نوع پوشش و متریال: برای پوشش و عایق‌بندی سقف و بدنه سوله متریال مختلفی وجود دارد. دقت کنید بسته به کاربرد سوله گاهی نیازی به نصب تمامی عایق‌ها و یا پوشش‌های پر هزینه نیست. مثلاً در ساخت پوشش گلخانه‌ها اغلب تنها نیاز به استفاده از ورق‌های پلی‌کربنات است. درهرصورت در انتخاب هر نوع پوششی باید حتماً قیمت روز آن محاسبه و بررسی شود.
  3. عوامل جانبی: در پایان ساخت سوله جهت تکمیل و استفاده نهایی، نیاز است که برخی تجهیزات امنیتی و رفاهی نصب شوند. از جمله این تجهیزات عبارتند از: نورگیرها، عایق‌های صدا و حرارت، در و پنجره‌ها، انشعابات موردنیاز و… هر کدام از این تجهیزات در هزینه‌های ساخت سوله تأثیرگذار هستند.

کاهش هزینه‌های سوله با رعایت نکات زیر

1. حفظ انرژی

جهت جلوگیری از هدررفت انرژی داخل سوله حتماً عایق‌بندی‌های لازم را انجام دهید. به دلیل بزرگ‌بودن فضای داخلی سوله انرژی زیادی جهت گرم و یا خنک نگه‌داشتن آن نیاز است. نصب عایق‌های حرارتی مانند پشم‌شیشه و پشم سنگ می‌تواند در هنگام استفاده از سوله موجب کاهش هزینه‌های استفاده از آن گردد.

2. رعایت ایمنی

همان‌طور که همه می‌دانیم و شنیده‌ایم: اول ایمنی بعداً کار! هر گونه سهل‌انگاری در هنگام احداث سوله باهدف کاهش هزینه‌ها و عدم رعایت نصب موارد ایمنی و مهم از جمله: پی‌سازی مقاوم، نصب آبروها برای جلوگیری از انباشت آب و فشار به سوله، مقاوم‌سازی دقیق محل اتصالات سازه با پیچ‌ومهره و جوشکاری‌های لازم و بسیاری از موارد دیگر موجب کاهش طول عمر سازه و نیاز به بازسازی‌های مکرر و در نتیجه ایجاد هزینه‌های سنگین خواهد شد.

3. نصب نورگیرها

به‌منظور کاهش استفاده از انرژی برق اضافه در داخل سوله‌ها می‌توان نورگیرهایی را در بخش‌های مختلف سازه از جمله سقف و دیوارها اضافه کرد. این کار باعث جلوگیری از مصرف بی‌رویه برق در طول روز و کاهش هزینه‌های جانبی خواهد شد.

4. قیمت روز

حتماً اطلاعات کافی از قیمت روز تمامی قطعات سوله به دست آورید و سپس اقدام به بستن قرارداد کنید.

5. سوله دست دوم

خرید سوله‌های دست‌دوم ریسک بالایی دارد. برای خرید چنین سازه‌هایی بهترین کار کمک‌گرفتن از کارشناسان این حوزه و بررسی دقیق سوله و تأیید گرفتن از آن‌ها است.

6. حذف قطعات مهم

در هنگام بستن قرارداد گول قیمت‌های پایین برخی افراد سودجو را نخورید. حتماً شرایط و قطعات ذکر شده در قرارداد را به طور کامل بررسی کنید. برخی افراد با حذف برخی قطعات و سپس اضافه‌کردن آن‌ها به‌عنوان خدمات جانبی اقدام به سودجویی از کارفرما می‌کنند.

7. کیفیت قطعات

هیچ‌گاه برای کاهش هزینه‌ها از قطعات بی‌کیفیت استفاده نکنید. سوله‌ها پروژه‌های عمرانی بزرگ و پیچیده‌ای هستند که هر گونه اشتباه موجب ریزش سوله و ایجاد خسارات جبران‌ناپذیری خواهد شد. دقت کنید که هر سازه متریال مربوط به خود را دارد و استفاده از متریال بی‌کیفیت ممکن است موجب افزایش وزن سوله و ایجاد خسارت شود.

سخن پایانی

سوله‌ها اماکن سرپوشیده و بزرگی هستند که باعث تحول در صنعت و ایجاد فضایی امن و راحت برای بسیاری از مشاغل شده‌اند. ساخت‌وساز سوله به‌عنوان یک پروژه عمرانی و مهندسی بزرگ دارای هزینه‌های نسبتاً سنگینی است. توصیه همیشگی ما این است که هیچ‌گاه به‌خاطر کاهش هزینه‌ها به سراغ استفاده از متریال بی‌کیفیت نروید چرا که این کار بعد از چند سال باعث ایجاد هزینه‌های سنگین‌تر برای شما خواهد شد.

ما در شرکت صنعتی جهان سوله سپاهان همواره آماده مشاوره و راهنمایی دقیق به شما عزیزان برای راه‌اندازی سوله‌ای ایمن و باکیفیت هستیم.